Ατυχήματα

Φεβ 24, 2023 | BLOG

Νοητές ακτογραμμές, σιδηρόδρομοι και λεωφόροι ανάγλυφα χαράζονται στο δέρμα μας. Με τα ακροδάχτυλά μας διασχίζουμε την διαδρομή στα όνειρά μας, μα ξυπνάμε από τον θόρυβο ναυαγίων, εκτροχιασμών και τροχαίων ατυχημάτων. Επιζώντες βρισκόμαστε στο έλεος των εξωτικών και αγνώστων νησιών του μυαλού μας. Με σχεδίες αναμνήσεων επιπλέουμε σε απέραντους ωκεανούς με την ελπίδα εύρεσης στεριάς σε ξένα σώματα. Σε περίπτωση εκτροχιασμού του τρένου που συνηθίζουμε να ονομάζουμε ζωή, καταλήγουμε πρόσφυγες σε μακρινές ηπείρους άλλων χεριών. Μεθυσμένοι οδηγώντας δίχως φρένα, αναμένουμε να φτάσουμε στον προορισμό μας δίχως παρακάμψεις. Μα καταλήγουμε ανάπηροι και σακατεμένοι. Απόκτημα, ο πόνος. Ταυτόχρονα, μοναδική απόδειξη πως είμαστε ζωντανοί.

σχετικά άρθρα

“Εγώ αν είχα τα χρόνια σου”

“Εγώ αν είχα τα χρόνια σου”

Τα τουέντις είναι ένα εξαιρετικά περιπετειώδες ταξίδι, απ΄αυτά που αν το ξεκινήσεις με ένα ελαφρύ backpack, κι όχι με μια βαλίτσα Luis Vuitton, γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό.

Γράφει η Χριστίνα Γιαβάσογλου

Team Selena ή Team Hailey;

Team Selena ή Team Hailey;

Δεν είμαστε ούτε team Selena, ούτε team Hailey. Είμαστε με την ομάδα των γυναικών που στηρίζουν γυναίκες, που δεν κατηγοριοποιούν ή μία την άλλη, που δεν κατακρίνουν ή «θάβουν» για να αναδειχθούν εκείνες. Είμαστε team women empowerment, από όπου κι αν προέρχεται αυτό.